Onze Diensten

Bij Smolders Schilderwerken is schilderen niet alleen een beroep, het is onze passie. Wij zijn een toegewijd team van vakmensen met een diepe liefde voor kunst en creativiteit, we zetten onze passie om in prachtige verfprojecten. Of het nu gaat om het verfraaien van een woonruimte of het herstellen van de glorie van historische gebouwen, we zetten ons met hart en ziel in voor elk project.

Buitenschilderwerk

Ons buitenschilderwerk is de belichaming van vakmanschap en duurzaamheid. Of het nu gaat om het herstellen van de glans van je gevel, het beschermen van houtwerk tegen de elementen of het volledig transformeren van de buitenkant van je woning of bedrijfspand, wij leveren hoogwaardig buitenschilderwerk dat opvalt.

Enkele projecten

buiten foto 1 buiten foto 2

Binnenschilderwerk

Van het creëren van een ontspannende sfeer in je woonkamer tot het verbeteren van de productiviteit op kantoor, ons binnenschilderwerk voegt karakter en stijl toe aan elke ruimte. We werken nauw samen met onze klanten om de perfecte kleuren en afwerkingen te kiezen, zodat je ruimtes een persoonlijke uitstraling krijgen.

Enkele projecten

binnen foto 1 binnen foto 2
binnen foto 3 binnen foto 4

Kleuradvies

Bij Smolders Schilderwerken begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleuren een cruciaal onderdeel is van elke schilderopdracht. Daarom hebben we een samenwerking met een gerenommeerd bedrijf dat kleurontwerpexpertise biedt. Samen zorgen we ervoor dat je kleurenpalet harmonieert met je visie en de sfeer die je wilt creëren.

Onderhoud

Een van onze belangrijkste diensten is het onderhoud van je verfwerk. We weten dat schilderwerk na verloop van tijd kan vervagen of beschadigd kan raken. Ons onderhoudsteam staat klaar om je schilderij in topconditie te houden, zodat het er altijd fris en levendig uitziet.

Onze diensten worden gekenmerkt door precisie, aandacht voor detail en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit. Bij Smolders Schilderwerken staan we voor vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat. Neem contact met ons op om je volgende schilder- of onderhoudsproject te bespreken.