Onze Passie

Bij Smolders Schilderwerken is schilderen niet alleen een beroep, het is onze passie. Wij zijn een toegewijd team van vakmensen met een diepe liefde voor kunst en creativiteit, en we zetten onze passie om in prachtige verfprojecten. Of het nu gaat om het verfraaien van een woonruimte of het herstellen van de glorie van historische gebouwen, we zetten ons met hart en ziel in voor elk project.

Onze Geschiedenis

Onze geschiedenis begon met een verfkwast en een visie. Opgericht door Jordy Smolders in 2014, is Smolders Schilderwerken in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd schilderbedrijf. Met decennia aan ervaring hebben we een reputatie opgebouwd voor vakmanschap en toewijding aan onze klanten.

Geschiedenis foto

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: we streven naar perfectie in elk penseelstreek. Wij geloven dat verf meer is dan alleen een laag kleur op de muur; het is een kunstvorm die ruimtes tot leven brengt. Onze missie is om jouw visie werkelijkheid te maken en een blijvende indruk achter te laten met ons werk.

Onze Toekomst

Terwijl we terugkijken op onze geschiedenis, kijken we ook vooruit naar de toekomst. We blijven innoveren en groeien, en we blijven onze klanten voorzien van ongeëvenaarde schilder- en renovatiediensten. We zijn verheugd om samen te werken met nieuwe klanten en projecten, en om de volgende generatie verfmeesters op te leiden.

Bij Smolders Schilderwerken zijn we gepassioneerd over de kunst van schilderen en we kijken ernaar uit om onze passie met jou te delen.